Denmark 2011<3

2011-07-01 / 22:20:10
Jag har glömt att säga att jag skulle till Danmark. Jag åkte i Söndags och kmr att vara här tills på Söndag nästa vecka tror jag aja jag ska vara här i 2 veckor.

Jag har gjort jätte många roliga saker som Gått på ett havs museum, ätit på fina resturanger, Kollat på bärnsten(Så jag lär mig lite tills när jag kmr hem och ska göra smycken), Badat, Solat och slappat i sommarstugan. Min familj och jag kmr att göra mkt mera men vi har tid på oss också. Vid sommarstugan här så kan man bara gå över en kulle så kmr man till havet. Det bästa är att Farmor äger det också tills slutet på Växt-grejen. Så det är toppen här men saknar alla er däär hemma. :( :P

Jag kan tyvär inte visa er ngr bilder förän jag kmr hem så ni får stå ut lite till;) Men inte förän igår så fick vi internet, Den är lite seg men det duger för mig ändå.

Jag har också läst 2 böcker, Fallen Ängel och Shutter Island. Shutter Island har jag sett på film och det var drf jag ville läsa den också. Fallen Ängel fick jag av Jenny när hon var på BokMässa, Hon fick det som Gratis Smakprov. Det var 2 kapitel och jag älskar den redan. Och så är det jag som aldrig läser men har börjat det är väldigt komist(Stavning).

Hit till Danmark tog vi med lilla Teddy och som han sover hela tiden, det är säkert bara för att han behöver vackta oss nu när Elsa inte hjälper till.

Men jag tycker att alla ni som läser min blogg ska läsa Shutter Island. Men man måste läsa minst 20 sidor inna man fastnar som jag har gjort nu:D
Fallen Ängel ska man också läsa fast där fastnar man direkt.

Nu ska jag berätta lite mer om Danmark, Det är soligt och ibland(BARA ibland) är det regn. Det första jag gjorde när solen kom fram i Måndags var att lägga mig och sola utan solskydd faktor så jag har blivit solbränd. Men jag har inte blivit mer solbränd än Alla andra i min familj.Just nu har jag blivit mer Brun (JAG ÄLSKAR DET) och lite röd bara.

Jag sa ju att jag har hittat bärnsten, för er som inte vet vad det är så är det kåda som har stelnat och flisat lite elr inte. Jag har hittat en gul, en brun typ och resten oranga. Och jag har hittat typ8 st.

Mst kila nu puss och kram Sazzs